error_outline
04. desember kl. 14:49

Koronavirus - informasjon og oppdatering

Les mer clear
A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 

KLASSEQUIZEN

Inderøy ungdomsskole har også dette skoleåret meldt seg på, og fått plass, i klassequizen. De som representerer jungdomsskolen er Anna Charlotte Dalen Taraldesen og Ingrid Ørdal Susegg. I tillegg er det med en reserve og i år er det Johannes Følstad Austad.

Kommunikasjon med foresatte gjennom Skooler

Nytt meldingssytem som skal erstatte Mobilskole tas snart i bruk.

God dag ved Inderøy ungdomsskole

9. trinnet har i dag tilbragt skoledagen på Petter Northug stadion.

IMG_5569

MUSIKALSK FORESTILLING 10. TRINN 2019

I høst har elevene på 10. trinnet blant annet øvet på dans, sang, skuespill samt skrevet monologer og alt dette har de satt sammen til en fantastisk forestilling, som ble vist i kveld (torsdag 05.12.19).

Det er i de siste to ukene jobbet intenst, av både elever og ansatte, for å få på plass alle detaljene i forestillingen. Resultatet fikk vi presentert i kveld og det ble en fantastisk kveld med flotte elevoppvisninger. Elevene stiller også med eget crew samt med bistand på lydfiler. 

I morgen skal de andre elevene på skolen og elever fra 7. trinn få gleden av å se forestillinga.

 

IMG_5558.jpg

IMG_5562.jpg

IMG_5549.jpg

måltidet[1]

SKOLEMÅLTID 20.11.19

Inderøy ungdomsskole, ulike næringsaktører på Inderøy og Lokal Frivillighet samarbeider om å tilby skolelunsj til elever og ansatte ved ungdomsskole en gang i måneden. Samarbeidet har som mål å oppnå bevissthet blant ungdommen om sunne kostholdsvaner samt skape relasjoner på tvers av generasjoner. I tillegg er det en målsetting å gi elevene mestring ved å skape et utvidet klasserom og involvere elevene i tilberedelser og etterarbeid. Skolelunsjen ved ungdomsskolen er et samarbeid mellom næringslivet i Inderøy, frivillig Inderøy, frivillige organisasjoner representert ved Sanitetsforeningene Røra, Sandvollan og Inderøy , kantina i AKSET  og ungdomsskolen.

SKOLEMÅLTID 24.10.19

Her viser vi noen bilder fra:

* tilbredningen av dagens skolemåltid

* selve måltide

* ungdomsskolens underholdningsinnslag i dagens matpause

IMG_5401.jpg

IMG_5404.jpg

 

 

IMG_5406.jpg

IMG_5407.jpg

 

IMG_5411.jpg

 

IMG_3830

BEDRIFTSMESSE 2019

Inderøy ungdomsskole arrangerer, i samarbeid med Inderøy Utvikling og Næringssjefen i Inderøy kommune, bedriftsmesse for elevene på 10. trinnet. Bedriftsmessa arrangeres mandag 28.10.19.