A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 

Kurs og gruppeaktiviteter

 

Sov Godt-kurs passer for deg med lette søvnplager. Kurset går over fire samlinger og gir deg tips, råd og teknikker for bedre søvn. Kursavgift 200 kr.  
Våren 2020: Oppstart 26. februar kl. 18-20. Øvrige datoer: 4. mars, 11. og 16. mars. Påmelding innen 19. februar.  

 

Bra Mat-kurs passer for alle som ønsker inspirasjon, kunnskap og motivasjon til sunn mat i hverdagen. Kurset går over 5 samlinger med fokus på sunne alternativer, varedeklarasjoner, utveksling av erfaringer, oppskrifter og praktisk matlaging. Kursavgift kr 500, dette inkluderer ett enkelt måltid hver kurskveld.  
Våren 2020: 
Oppstart 25.mars kl. 18-20.30. Øvrige datoer: 1. april, 15. april, 29. april og 13. mai.
Påmelding innen 16. mars.

 

12-ukers frisklivsgruppe er et tilbud til voksne som ønsker å komme i gang med mer fysisk aktivitet. Vi møtes ukentlig til felles trening og det legges opp til at deltakerne har minst én fast treningsøkt i tillegg til denne disse 12 ukene. I løpet av perioden har vi 4 temamøter: Oppstartsmøte, Fysisk aktivitet, Bra mat, Søvn. Du kan gjerne delta på våre andre kurs parallelt med dette gruppetilbudet. Deltakeravgift er kr 200. Dersom du ønsker å delta i Bra Mat-kurset samtidig blir totalprisen 500 kr. 
Våren 2020: Oppstartsmøte 4.februar kl. 10-11. Deltakerne bør møte på felles trening hos Frisklivssentralen enten tirsdager kl. 11 eller fredager kl. 12.30.
Tidspunkt for temamøter avtales i gruppa ved oppstart.

 

Morgenyoga med Live fra Bølgen yoga torsdager kl. 8.30-9.30. Åpent nivå – passer for alle. 16.jan, 23.jan, 6.feb, 13.feb. Hvis det er interesse for tilbudet videreføres det utover våren. Pris kr 50 pr gang. Gratis for de som er påmeldt 12-ukersgruppa.

 

Lunsjgruppa lager sunn, god og rimelig lunsj og spiser i lag hver torsdag kl. 10-12. Enkel kostholdsveiledning og matlagingstips underveis. Åpent for alle. Pris kr. 30 pr gang.

 

Frisk tirsdag: Treningsgruppe i Frisklivssentralens lokaler hver tirsdag kl. 11-12. Enkle øvelser for styrke, kondisjon og bevegelighet. Passer for alle som ønsker å bli mer aktive, både deg som er uvant med trening og deg som har mer erfaring men om ønsker et puff for å få mer struktur på treninga. Gratis deltakelse, ingen påmelding.  

 

Kondisfredag: Utendørs kondisjonstrening hver fredag kl. 12.30-13.30. Vi møtes på Frisklivssentralen og går i lag etter veien opp i Prestlia. Der går/jogger vi intervaller i eget tempo i ca. 30 minutter med pauser underveis før vi går ned igjen. Den som ønsker det får veiledning underveis i hvordan treninga skal bli mest effektiv. Gratis deltakelse, ingen påmelding. 

 

Tobakksslutt: Frisklivssentralen tilbyr individuell veiledning til deg som ønsker å slutte med røyk eller snus. Dersom du ønsker å delta i røykesluttgruppe har vi mulighet til å henvise til nabokommunene.   

 

Kurs i mestring av belastning (KiB): Kurs i mestring av Belastning- KiB, er utarbeidet for personer som har behov for og ønsker å bedre sin evne til å mestre belastninger, knyttet til både arbeidsliv og privatliv.  

 

Kurs i Depresjonsmestring (KiD): KiD er basert på kognitiv atferdsteori som er en godt dokumentert metode for å behandle depresjon. Kurset er effektivt ved mild/moderat depresjon. Kurset kan gis alene eller som tillegg til medikamentell behandling.  

Pr i dag har vi ikke KiB- og Kid-kurs i Inderøy, men tilbudet i Verdal kan benyttes. Mer informasjon her: Kurs i mestring av belastning og Kurs i Depresjonsmestring

 

Turgrupper og treningsgrupper drevet av frivillige  

Frivillige organisasjoner og grupper driver en lang rekke åpne tilbud rundt i kommunen.  

Se oversikt over tilbudene her: Ukeplan trening

 

Følg oss gjerne på facebook for oppdatert informasjon om kurs og temakvelder: Frisklivssentralen Inderøy.

 

Skjema