error_outline
02. september kl. 16:11

Koronavirus - informasjon og oppdatering

Les mer clear
A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 
kaffe og bok

Vi innfører take-away bibliotek!

Vi vil tilby våre lånere å låne bøker på bestilling før påske. Du sender en liste med navn, lånekortnummer og de titlene du vil ha til denne epost-adressen: bibliotek@inderoy.kommune.no. Hvis vi ikke har akkurat den boken du vil ha, plukker vi en annen bok vi tror du vil like. Klikk på innlegget for mer informasjon. 

Videolydbok med Kaptein Skrekk!

Bli med på spennende eventyr sammen med Kaptein Skrekk!
Denne videolydboka passer for barn fra 5 år og oppover! 

Link: https://www.facebook.com/pg/Inder%C3%B8y-bibliotek-117682724962652/posts/?ref=page_internal 

Bøker

Bibliotekarenes lesetips!

Trenger du noen gode lesetips i disse Corona-tider? Vi har satt sammen en liste med bøker for både store og små fra Bokhylla.no. Fritt tilgjengelig for alle i Norge. Her finner du både klassikere, krim og barnebøker. God lesning alle sammen!

Stengt bibliotek i perioden 13. mars til 29. mars

I tråd med kommunens nye tiltak rundt Corona stenger dessverre biblioteket fra 13. mars til 29. mars. Følg med på bibliotekets hjemmesider og facebook for løpende informasjon og oppdateringer. Som et forebyggende tiltak mot smittespredning, ber vi alle våre lånere om å ikke levere bøker til biblioteket og beholde lån. Alle purringer stoppes til biblioteket åpner igjen. Ved behov, send mail til bibliotek@inderoy.kommune.no. Bruk gjerne våre digitale tjenester som FilmBib og EBokBib. Vi gleder oss til å se dere igjen! 

Ny biblioteksjef!

"Jeg heter Ane Vestby Øiesvold og er den nye biblioteksjefen. Jeg har en variert bakgrunn som bibliotekar (OsloMet) og idéhistoriker fra Universitet i Oslo.I tillegg har jeg vært frivillig i Røde Kors hvor jeg har jobbet med barn og unge, samt Amnesty International Norge. Jeg takker Torunn Næss for en fantastisk innsats og gleder meg veldig til å utvikle biblioteket i en spennende kulturkommune som Inderøy!"

Filmbussen2019

Filmbussen kommer til Inderøy

Filmbussen kommer til Inderøy 2. og 3. august, kl. 09 - 16.

Dette er et tilbud til deg mellom 12 - 21 år.

Ingen meg uten deg_3

Ingen meg uten deg

Inderøy kulturskole har denne uka gjennomført forestillingen «Ingen meg uten deg» for fulle hus og stående applaus! Med denne forestillingen feiret vi at kommunen fikk den nasjonale utmerkelsen Årets kulturskolekommune 2018.