A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
 

Her ligger informasjon om bibliotektjenesten i Inderøy. Inderøy bibliotek er et kombinasjonsbibliotek, beliggende i AKSET kultur og skolesamfunn.

Litterært pusterom 2020

Nye litterære pusterom!

Nytt år og endelig klart for flere litterære pusterom utover! trenger du en pause i hverdagen hvor du kan lytte til eller snakke om gode historier og tekster? Kom på verdens koseligste drop-in lesefellesskap på biblioteket hvor vi fordyper oss i kortere tekster. Vell møtt!

NB: Ny tidspunkter. nå både på dagtid og kveldstid!

lunsjbokpratbilde

Lunsjbokprat

Bli med på lunsjbokprat, med bokprat og tips til nye bøker å lese. Kaffe og te serveres. Velkommen!

 

Nynoesk leserinh

Nynorsk lesering

Nye og gamle deltakarar er varmt velkomne til Nynorsk lesering i Inderøy bibliotek! Bli med og oppdag moderne og klassisk kvalitetslitteratur på nynorsk.

20191216_105306

Åpningstider i julen!

Nå er det snart jul og det blir dermed litt reduserte åpningstider. Siste åpningsdag før jul er 21. desember og i romjula har vi åpent Lørdag 28.12 fra kl.10-14 og mandag 30.12 kl. 10-14. 

Vi ønsker alle en riktig god jul og en god tid fremover!

litterart-pusterom-indeory-skjermplakat-liggende 222

Nytt litterært pusterom i desember!

Vi har gleden av å innvitere til et nytt litterært pusterom Torsdag 05. desember kl.18.00! Det blir koselig juleservering, god lesestund og et pusterom i den travle hverdagen. Vell møtt! 

NB.: Starter kl.18.00!

litterær lunsj

Litterært pusterom

Liker du å lytte til eller prate om gode tekster med andre? Vi samles om korte tekster og dikt som leses høyt og med pauser til samtale underveis. 

Bli med på drop-in lesefellesskap fredagene 13. september, 11. oktober og 8. november, kl. 11.30 - 13.30. 

Lokalsamlinga

Lokalhistoriske treff i biblioteket - i regi av slektsnemda, Inderøy museums- og historielag

Slektsnemda kjører lokalhistoriske treff på tirsdager i partalluker, kl. 17 - 19, i bibliotekets lokalhistoriske rom. Her kan du møte opp og få hjelp til å finne ut om slekt, gårder/buplasser mv. 
leksehjelp

Leksehjelp i biblioteket

Inderøy Røde Kors Omsorg tilbyr leksehjelp for barne- og ungdomsskoleelever mandager 13.45 - 15.00 og torsdager kl 15.30 - 17.30 for fremmedspråklige vgs-elever.

Ny biblioteksjef!

"Jeg heter Ane Vestby Øiesvold og er den nye biblioteksjefen. Jeg har en variert bakgrunn som bibliotekar (OsloMet) og idéhistoriker fra Universitet i Oslo.I tillegg har jeg vært frivillig i Røde Kors hvor jeg har jobbet med barn og unge, samt Amnesty International Norge. Jeg takker Torunn Næss for en fantastisk innsats og gleder meg veldig til å utvikle biblioteket i en spennende kulturkommune som Inderøy!"

Bokåret

Stort høstprogram for bibliotekene på Innherred

Det blir humor. Det blir alvor. Sverdslag og lokale dypdykk. Bokåret 2019 bidrar til at det blir ekstra mye som skjer på biblioteka i høst.

Bokårshøsten i Innherredsbiblioteka begynner å ta form, og du har mye å glede deg til. Både i egen kommune og i nabokommunene.